Even voorstellen

Andre van Luyk

Andre van Luyk

Erkend hypotheekadviseur

E-mail: andre@woonvisiehypotheken.nl

André zijn passie is om ingeschakeld te worden bij complexe hypotheken. Naast HBO Bank en Verzekeringswezen is hij voor de wet allround en heeft zijn diploma voor Financiële Planning. De combinatie van deze kennis maakt dat hij complexe financieringen op de juiste manier bij de bank kan verdedigen. Hij kan zeer snel de haalbaarheid van een dossier bepalen. De laatste jaren heeft hij dan ook een zeer hoge score op het verantwoord financieren van kopers.

Anne-Marie Versluis

Anne-Marie Versluis

Backoffice medewerker

E-mail: andre@woonvisiehypotheken.nl

Een eigen woning financieren is in deze tijd een hele uitdaging. Tijdens dit spannende proces is Anne-Marie de spil tussen adviseur, klant en bank. Ze is secretaresse van opleiding en werkt sinds 2007 bij Woonvisie. Voor Anne-Marie is het elke dag weer de kunst om ervoor te zorgen dat uw aanvraag tot in de puntjes wordt verzorgd, en dat het hele proces vlot en prettig verloopt. Verder houdt Anne-Marie zich bezig met het ondersteunen van de adviseurs, het voeren van de factuuradministratie en het onderhouden van het contact met onze bestaande klanten. In haar overgebleven tijd houdt ze zich graag bezig met opleidingen op financieel gebied.

Inge Verhoeve

Inge Verhoeve

Office Manager

E-mail: inge@woonvisie.nl

Louise den Hoed

Louise den Hoed

Erkend hypotheekadviseur

E-mail: louise@woonvisiehypotheken.nl

Of het nu gaat om verzekeren of om je eerste hypotheek, zij gaat altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing en leert u graag écht goed kennen. Zo doet zij graag haar uiterste best om begeleiding te bieden aan starters op de woningmarkt, maar ook bestaande klanten komen graag terug bij haar voor vervolgadvies. Service houdt dan ook niet op als u de deur weer uitgaat.
Na haar studie en ervaring bij de Belastingdienst, is Louise geruime tijd werkzaam geweest als adviseur bij Fortis Bank. In 2006 is zij ons team komen versterken als assurantieadviseur. Kort daarna heeft zij al gauw de mogelijkheid gecreëerd om jou ruim te kunnen adviseren als ‘erkend hypotheekadviseur’.

Niek Sträter

Niek Sträter

Makelaar

E-mail: niek@woonvisie.nl

Patricia Bernardino Martins

Patricia Bernardino Martins

Backoffice medewerker

E-mail: patricia@woonvisie.nl

Wilbert Hoogendijk

Wilbert Hoogendijk

Makelaar

E-mail: wilbert@woonvisie.nl

Wilbert is een enthousiaste en resultaat gerichte doener die zijn creativiteit gebruikt om de panden op de juiste manier in de markt te zetten. Ook kopers begeleidt hij graag in het gehele traject, waarbij zijn uitgebreide bouwkundige ervaring (vanuit het zusterbedrijf WoonGold) goed van pas komt.
Hij is als jongste bediende begonnen in 1999 en in 2005 beëdigd als NVM Makelaar, sinds 2006 is hij mede-eigenaar van het kantoor.
Zijn visie is dat makelaars meer moeten luisteren naar de wensen van de klant om het beste en gewenste resultaat te behalen.